Önvizsgálat, törésvonalak és gyógyító szolidaritás: 10 nappal a katalóniai merényletek után

notincpor

Érdekel a külpolitika? Ha igen, kövesd a Világtérkép Facebook-oldalát!

 

tetszett_a_cikk3

 

 • http://www.facebook.com/george.fenyo George Fenyo

  A magyar milliárdosok listáján szereplők több mint 90%-áról lehetne hasonló vagy még zaftosabb cikket írni. Igaz nem mindegyik verte szét az ő MALÉV-ét, volt aki a megszerzett állami vagyont tovább gyarapította (újabb állami vagyonnal).

 • Ahoj

   Ez egy elég szar cikk volt gyerekek. Tartozott, nem fizetett, kapott kölcsönöket aztán meg már nem kapott. Akkor már nem tudott fizetni, hát bedőlt.

  • Yoda

   Azert nem egeszen ahoj. A Malev kiemelt, allamilag vedett strategiai fontossagu ceg volt. A Bellum kft, aki vegul elinditotta a felszamolast, egy 6 miilios alaptokeju vallakozas. Nos, jo lenne tudni mekkora szoban forgo osszeg, azaz a Bellum kovetelese a Malevon, amiert hazavagtak a ceget, elveszitve igy 2600 munkahelyet, plusz a repter helyzete is meginogni latszik, ami ujabb tomeges elbocsatast eredmenyezhet.

 • Basicincome Hungary

  Ez a Vectigalis főnőke .Quaestor felszámolója.Ezektől aztán várhatják a kártalanítást ;-Đ

 • Vidéki

  “A világsajtót is bejárta az a videó, ahol a merényletek legfiatalabb halálos áldozata, egy 3 éves kisfiú apja megöleli városuk imámját,”

  Talán azért tette, mert a kisfiú apja hálás azért a muzulmán terroristáknak, hogy a földi élet siralomvölgyéből egyenesen a Mennyországba juttatták 3 éves kisfiát.